Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 185: Sorry!

Gister ben ik los gegaan tegen één van mijn liefste vriendinnetjes. Waarom! Omdat ze haar eigen pad kiest. En in dit geval, ze een dieet volgt waar ik (met de nadruk op ik) moeite mee heb. Een dieet waar je heel puur zonder vet en suiker eet met een aanvulling met pillen en poeders. En ik schaam me! Want als er iets is waar ik voor sta, dan is het voor je kiezen van je eigen pad. 

Je eigen pad dat is namelijk het enige pad wat er is. 

Test, experimenteer, en ontdek.

Dus ik hou het kort deze blog. Als je denkt dat een dieet bij je past en je gelooft dat het voor jou gaat werken, doe het.  En note to self, als je je uit wil spreken , hou vooral je mond. Ook al is mijn drijfveer liefde, want dat is de enige reden waarom ik me liet gaan. 

Xjo Note to all: Succes met jouw manier! 

P.s. Maar als je er klaar mee bent, dan zit ik op de paddestoel (je weet wel, dé paddestoel op je te wachten) 

You choose the red pill or the blue pill? 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.