Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 176: Een wereld zonder diëten.

Mijn missie wordt steeds groter, van mensen binnen mijn vierkante meter beinvloeden, naar Zaandam, Nederland en nu opeens de wereld. Haha. Zal dit het effect zijn van langere tijd minder calorieën tot je nemen zijn?  Ik wil mensen bewust maken van wat we met zijn allen aan het doen zijn. Lijnen, afvallen, aankomen, iets nieuws proberen, ontevreden zijn met ons lichaam, lijnen, afvallen, aankomen, iets nieuws proberen.

Dat laatste ” iets nieuws proberen” dat is in de basis natuurlijk goed. Want als je “alles blijft doen zoals je het altijd hebt gedaan, dan krijg je wat je altijd hebt gekregen “. Maar als iets nieuws, eigenlijk wat ouds is. Dan valt het dus niet in die categorie.

Ik wil harten raken en hersens zo laten omdenken dat mensen die voor de zoveelste keer aan een nieuw dieet slaan, het licht zien. 

Diëten is een woord voor een proces waarbij maar weinig mensen levenslang resultaat behalen. Daarom moet je ook “levenslang” diëten. 

Ook al ben ik een beetje naïef dat ik denk dat ik de wereld door 176 blogs kan veranderen. 

In de wereld van wonderdiëten, preek ik zelfreflectie en volharding. Voelen, ervaren en zelfliefde, onderzoek en daadkracht. In de wereld waar we het graag buiten onszelf zoeken. Zeg ik, keer naar binnen, stel ik vragen:

Waarom is het tot nu niet gelukt?

Wat is er nu anders?

En daar moet je aan toe zijn om deze te willen beantwoorden.

Xjo ik wens iedereen een prachtige krachtige leuke dag. Namasté
 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.