Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 168: 16 miljoen mensen

Ik sta op het station en geef me over aan mensen kijken. Ik zie groot, klein, alle kleuren ( ok, niet alle kleuren dat zou raar zijn) dik, dun, met een buikje, zonder buikje. En dan heb ik het nog niet over de afstyling van deze lijven. ( nog een term uit mijn vorige carrière, als vm-er) waarmee ik bedoel de diversiteit aan kledingstijlen of sorry… bij sommige het gebrek ervan. ( oeps, zei ik dat echt). De variatie is oneindig, 

Op dit moment zie ik in dat er geen ideaalbeeld bestaat, behalve in de gefotoshopte wereld van tijdschriften en tv. 

Eigenlijk blijft er op dit moment van mijn doelstelling een ” blij lijf ” alleen maar “blij” over. 

Een mooie doelstelling om daar eens de aandacht aan te geven. ( zonder nu gelijk op die zak chips aan te vallen) want het één hoort bij het ander. 

Blij hoofd + blij lijf  = een blij uniek mens.

Xjo  dat ben jij dus ook: Uniek. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.