Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 16: Terug naar start.

Ik ben er nog niet aan toe. Stoppen met het idee dat ik op dieet ben. Dat inzicht kwam net tot me, ik kan niet omgaan met het gebrek aan kaders. Een taartje, ja tuurlijk, een wijntje bij de lunch…waarom niet. Ik ben mijn eetgewoontes aan het veranderen, en ben niet aan de lijn. 

Ik ben zo gehecht aan het concept lijnen dat ik niet meer anders kan. Niet dat ik het altijd goed doe of heel streng, maar elke hap die ik neem die eet ik meestal bewust. Dat resulteert in ieder geval dat ik een redelijk stabiel gewicht heb. 

Kortom ik wil mijn kaders weer, ik ben er nog niet klaar voor om alleen met mijn 3 aktiepunten aan de slag te gaan. 

Daarom bestempel ik mezelf vanaf vandaag weer als iemand die aan het lijnen is ( niet streng maar wel consequent)  En omdat het altijd goed is om voornemens zo specifiek mogelijk te maken. 3 maaltijden 2 tussendoortjes, fruit als ik honger heb, geen toetjes, 1 x in de week wijn, en 2x in de week een half uur lopen, naast mijn 5x in de week mijn 7 minute workout. 

U gaat niet meer zomaar langs de kroeg, niet meer langs dat heerlijke koffietentje, maar gaat via de afdeling groente en fruit terug naar START. 

Nieuwe week! Nieuwe kansen, zelfde aktiepunten. 

Xjo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.