Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 153: hoera hoera geen feest vandaag.

Vandaag is het gewoon dinsdag, geen weekend, geen vakantie, geen hemelvaart of pinksteren. 

Hoera!

Vandaag gewoon starten met een glas water uit de kraan. (Op de boot hebben we dat niet). Een bak koffie uit mijn eigen koffiezetapparaat om daarna lekker een bak yoghurt met lekkers genieten. 

Geen excuses die mijn hoofd bestormen dat, omdat het een “andere soort dag” is dat ik best wel wat mag. Dat de boog niet altijd gespannen hoeft te staan. En dat weet ik heus wel, ik geef er aan toe, maar om er écht van te genieten ( zonder schuldgevoel of de angst om aan te komen) dat lukt me eigenlijk nooit. Ok, nog niet dus. 

Dus het zit er weer op of liever het zit er weer in… de wijn, de bitterballen, de leverworst, de jutter, de appeltaart…. daarnaast ook nog gekozen voor magere yogurt, de helft van een taartje, zelfs eten laten staan. 

De score over de afgelopen 3 weken hoor. 

En ik denk dat ik de eerste ben die op een zeilboot op het IJsselmeer tweeduizend stappen heeft gemaakt. (Op een klein bootje).

Maar nu dus back to craquottes… 

joepie. 

En ik meen het ook nog.

Xjo succes

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.