Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 147: Nu even niet.

Aansluitend op de blog van gister. Ken je die zin…. ik ben aan de lijn… ” maar nu even niet”. Ik kan er een boek mee volschrijven. 

Ik denk dan altijd aan een stripje van Jan jans en de kinderen, waarin Catootje vertelt dat ze vegetariër is geworden, om vervolgens tijdens het avondeten een gehaktbal te verorberen en doodleuk zegt ” ik ben vegetariër, maar niet tijdens het eten”. 

Heel herkenbaar als ik toch een gebakje wegwerk terwijl ik wil afvallen. (Bij wijze van spreken)

Hoe kan ik het gevoel behouden dat ik en goed bezig ben ( in lijn met het doel ). 

  • Eerst nadenken, heb ik trek in een gebakje. ( en dat is jammergenoeg eigenlijk altijd) om vervolgens te bedanken.
  • Is het gebakje de zonde waard. (Ik ga niet voor vieze slagroomtaart).
  • Ik kan ook een helft van een punt nemen. 
  • Ik kan met de lunch een broodje minder nemen. 

En het is dus een soort van bedoeling dat dit een geautomatiseerd proces wordt. Maar er is nog wel wat beton nodig om de ingesleten paden te dempen om vervolgens af te kunnen werken met een glad laagje asfalt. 

Maar ik geniet gelukkig van het laagjes storten.

Xjo elke handeling die je ten goede maakt, is een laagje beton… 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.