Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 146: Je beste best! 

Het is een beetje ongeregeld op dit moment met alle ” vrije dagen “. Wat maar weer duidelijk maakt dat elke verandering in mijn routine een gevolg voor mijn keuzes. 

Toch is het ook een leerzame periode, want je kunt jezelf niet opsluiten voor de rest van je leven in je verantwoorde koelkast zonder enige verleiding… 

(Trouwens best een lekker idee om met dit weer even in mijn koelkast te kunnen zitten) 

En ik ben de enige niet, want als ik navraag op iemand zijn successen die toch heel goed bezig was dan komt er vaak een waslijst met redenen waarom het de afgelopen tijd even niet lukte. Studie, te druk, de kinderen. Er lijkt altijd een reden om te stoppen met wat er zo goed ging. Met als gevolg dat je wéér opnieuw moet beginnen. En ik heb zó een hekel aan opnieuw beginnen. Dus dat doe ik dus ook niet! Ik stop niet en ik begin ook niet meer opnieuw. Ik doe gewoon ( en dit is 1 van de wijsheden van de tolteken ) binnen mijn mogelijkheden altijd mijn best. 

En dat voelt fijn! Ik kan het iedereen aanraden. 

Xjo google eens op de tolteken, ze hebben nog wel een paar andere goede levenstips. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.