Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 144: Wit brood met leverworst. 

Warm weer heeft invloed op onze drank en eetgewoontes. Ik denk bij warm weer aan:

  • Minder trek.
  • Ijsje eten.
  • Rose drinken.
  • Terrasje pakken.

In ieder geval is punt 1 een belangrijke waar ik vandaag mee aan de slag ben gegaan. Na een late niet verantwoorde lunch, kwam het gesprek al snel op het diner. Écht, degene die zeggen dat het leven niet om eten draait, daar wil ik wel een weekend mee op stap.

Van ontbijt naar de koffie met taart ( niet genomen ) en daarna door naar een biercafé met bitterballen. Om vervolgens dus wat mij betreft echt te vroeg aan het diner aan te schuiven. 

En ik voel en voel en ik zeg…”reserveer maar niet voor mij”. 

Om vervolgens later op de avond een heerlijk broodje leverworst te eten. (Ondanks dat ik bij de WeightWatchers heb geleerd… als het op worst eindigt dan eet je het niet). Voor mijn avondeten vind ik echter dat het mag. En ik heb ervan genoten! Bakje magere yogurt met fruit en jam toe, maar voel dat ik vol zit en gooi het laatste beetje weg. 

Misschien een raar idee dat dit me toch een gevoel van succes geeft, terwijl de andere punten van mijn warm weer lijstje ook allemaal zijn afgevinkt. 

Xjo Die nog steeds geen M&M’s en Nutella heeft gegeten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.