Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 142: Tevreden.

Wat een heerlijk gevoel kan je soms overvallen. Of het nu in een villa in Ibiza is, op een boot in Harlingen of zelfs een beetje stoeiend achter mijn computer… (maar dan wel met mijn kat rond mijn benen)

Gelukkig, tevreden, en alles wat nog niet op dat niveau is zet ik gewoon even naar de achtergrond. 

En op zo een moment is eten of drinken helemaal niet zo belangrijk. Op dit moment lig ik op een boot in de zon naast te “dankbaarheid” met af en toe een wijntje en natuurlijk daarna weer een watertje zoals een goed Diet project volger betaamd…

En ik zag dat het goed was. En dat gevoel heeft niets met mijn gewicht te maken! 

Xjo omdat er meer is dan het getal op de weegschaal. 

Ps. De Nutella en M&M challenge vandaag goed uitgevoerd. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.