Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 141: M&M en andere aangeboren eetafwijkingen.

Voor iedereen die nog niet genoeg heeft van slecht nieuws… ik was na Ibiza iets van 1,5 kilo zwaarder. 

Maar zoals beloofd, ik ga niet zeuren klagen en ga door op dezelfde manier. 

En de focus ligt nu dus op de goede gewoontes van de voorgaande maanden die heel apart dus alleen maar over eetgewoontes gaan. Wat precies overeenkomt met de lesstof van mijn gewichtsconsulentopleiding. 

Ik heb ze nogmaals opgeschreven en     dat maakt het des te inzichtelijker dat het werk aan de winkel blijft. 

Verslappen gaat in The Diet Project niet over flabberende bovenarmen maar over de focus verliezen op mijn gewoontes. Met stip op 1, staand eten! 

Dan zijn er nog wat aangeboren eetafwijkingen…M&M’s en Nutella die ik het hoofd moet bieden. Dat zijn dingen die ik expres niet in huis haal, maar door onvoorziene omstandigheden toch mee in aanraking ben gekomen.  

Tel daar bij op, een vrij weekend samen met 9 mannen… Bier, feest en wijn. 

Xjo die hierbij beloofd… de M&M’s en Nutella niet meer te nuttigen. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.