Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 139: Nu doen als straks.

Hoe weet ik dat ik mijn doelstelling: “nooit meer aan de lijn” gehaald heb? Het is tijd om het smart te maken. Of nog smarter, want langzaam maar zeker wordt alles vanzelf steeds specifieker.

En om iets écht smart te maken is nog niet heel eenvoudig, maar het is nodig omdat je anders altijd een zwevende lijner blijft.

  1. Ik weeg 71
  2. Ik heb aan het einde van The Diet Project mijn eigen 12 gewoontes bedacht en ervaren en verankerd. Deze regels blijven mijn eigen waarheden en zal ik voor de rest van mijn bestaan handhaven en uitvoeren. Mocht ik het gevoel hebben dat er een regel niet meer past, dan zal ik deze verfijnen ten goede.

Zoals je ziet zijn het maar twee regels geworden. Ik had allemaal subdingen bedacht, maar hoe gaaf is het om te zien dat dat niet nodig is. Ik heb aan het einde van dit jaar gewoon mijn eigen handboek geschreven: “Hoe zorg ik ervoor dat ik op gewicht en in controle blijf van mijn eigen blije lijf”.

En wat nog gaver is is dat ik écht voel dat dit mijn pad is, dat ik andere lijners wil helpen om hun Diet Project te doen, samen met mij. Vanaf September opent Het Motivatie Magazijn haar deuren, en vanaf 2018 ga ik hier een jaartraject van maken. Hoe en wat dat komt nog wel. Voor nu is het belangrijker om eerste mijn eigen 12 gewoontes onder de knie krijgen. En daarbij nu al doen als straks. Daarvoor is het dus heel belangrijk dat ik de vijf tot nu toe kan benoemen voel en doe ( zonder uitzonderingen). Want opeens is het 1 januari 2018 en kan ik zeggen: Project behaald!!!! 

x Jo,Ik wens je een fijne dag met veel goede gewoontes. 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.