Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 136: lelijk of mooi

Hoe lelijk mag ik zijn van mezelf?Hoe belangrijk is het om mooi te zijn? Wat is mooi? Wanneer is het goed genoeg?  Het zijn zo maar wat vragen die er door mijn hoofd gaan op deze laatste hopelijk zonnige dag in Ibiza.

Allemaal vragen die natuurlijk ook aan The Diet Project gerelateerd zijn. En ook gelijk een paar mooie vragen voor een discussie voor zo tijdens het ontbijt. 

Hangt je geluk er van af? En hoeveel gelukkiger zou je zijn? 

Ik kan alleen voor mezelf spreken. Ik weet dat ik niet gelukkiger word van een dun lijf. Ik word wel ongelukkiger van een dikker lijf. Vooral als dat lijf of gezicht op een niet charmante manier op de foto wordt gezet. 

Gelukkig kunnen we tegenwoordig de lelijke met een druk op de prullebak verwijderen en zo een ideaal beeld van onszelf maken. 

Ik eindig met het cliché dat echte schoonheid van binnen zit. Maar dan rest de vraag: ” waarom is dan iedereen aan de lijn? 

Xjo 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.