Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 13: Een kopje doen?

Waar gaat dit nou weer over hoor ik je denken? 

Ik zal mezelf even nader verklaren. Ik heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief van de Margriet dieet challenge. ( je weet wel waar ik die slagzin voor had gewonnen).  Je krijgt vervolgens een nieuwsbrief waar je zeker weer 10 minuten mee bezig bent om te lezen. Ik noem even 2 kopteksten als voorbeeld: Bewegen is goed voor je afvalproces, en dan krijg je eronder een stuk tekst waarom, en hoe, en voorbeelden van oefeningen. Inclusief foto’s van slanke dames die dit met een glimlach doen. En eigenlijk wist je dat natuurlijk al lang, want we lopen al een tijdje rond op deze aarde. Dus bespaar jezelf verdere leestijd, nog meer nutteloze informatie en kom in beweging op jouw manier.

En als je vervolgens nog tijd over hebt dan kan je altijd nog aan de slag met het maken met 1 van de van de recepten ” 10 recepten voor gezonde tussendoortjes ” echter neem ik gewoon een appeltje mee voor onderweg. Realist als ik ben, zien de gevulde tomaten met komkommerstukjes er geweldig uit… maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.

En na het lezen van dit blog, pak je natuurlijk gelijk een glas water!

Proost.

Xjo

P.s. Met mijn doelen van januari gaat het uitstekend, maar ik heb het idee dat het helemaal geen kwaad kan om er nog een paar goede gewoontes bij te krijgen….

Maar als het me lukt dan weet ik zeker dat ik wat lichter weeg aan het einde van dit jaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.