Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 121: flutdoelen

What was I thinking toen ik de doelen voor Mei bedacht.

Niet veel soeps in ieder geval, want wie gaat er nou twee glazen water drinken na 1 glas wijn. Wat is er mis met 1 glas water. Of twee glazen wijn en 1 glas water… 

Deze vervang ik dus voor 1 glas wijn en daarna 1 glas water. 

Tussendoor alleen maar fruit of groente eten. Het is een mooi voornemen maar niet haalbaar en te eenzijdig. Ik ga langzamerhand of shrek lijken van alle groentes. En je leest er niet veel over, maar volgens mij word ik agressief van teveel groentes. Je ziet dit ook soms op concerten. Voorheen werd het tomatengooien altijd gekoppeld aan slechte muziek, maar het is gewoon een resultaat van teveel gezond. Dan ga je rare dingen doen. 

De bus met zoetstof is ondertussen wél in de kliko beland. Dus die ga ik wel volhouden, want dat is een kwestie niet meer kopen. Dat zou toch niet zo moeilijk moeten zijn… iets niet meer kopen. Het is natuurlijk wel wit poeder dus ik moet het nog even bekijken hoe het afkicken gaat. 

Voor mijn maandplan heb ik nog tijd gehad, en is eigenlijk totaal ontzinnig om op te stellen. Ik heb namelijk nog wel genoeg puntjes die nog wat verfijning kunnen gebruiken. Dus terug naar het nu! 

Niks over een jaar, maand, week. 

” het gaat erom wat je NU eet ”

Simpel eigenlijk…

Xjo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.