Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 118: Kwaad en Verdrietig!

Zwaarder! 

Mijn lullige kilo van deze maand niet gehaald. 

Ik voel hoe ik kwaad word, écht ik vind het zooo oneerlijk. Ik wil het liefste iets doormidden trappen. Maar het enige wat daarvoor in aanmerking komt is Marco, mijn vriendje, en die is twee meter en een beetje. Dus die optie skip ik. Vervolgens barst ik in een diep verdriet uit. Ik ben zo teleurgesteld ( waarschijnlijk in mezelf ). Misschien dat ik gewoon 1,5 liter vocht kan weghuilen. 

Ik kijk vriendje betraand aan. Hij spreekt de mooie woorden. Bekijk het positief! Je weegt nog onder de 80, je hebt weer iets over te schrijven en waarschijnlijk over iets wat veel vrouwen ervaren. 

Vervolgens loop ik langs de bank met een bakkie troost. ( mijn 5e bakje… het helpt niet). Onderweg loop ik langs een oude Happinez die als kop heeft “leve de lichtheid”. Het universum geeft me wat support. 

Wat nu? Wegkruipen onder een deken van zelfmedelijden. Ok, nog even vijf minuten. 

Mijn verdriet en kwaadheid schrijf ik vandaag op een briefje en ze mogen er zijn. In hoofdletters schrijf ik ze op en geef ik ze een plekje aan mijn eettafel. Straks als ik ga lunchen krijgen ze alle twee een bordje. Met niks hahahaha! 

En als er 1 kaartje (uit mijn doosje dieet motivatiekaartjes) vandaag de hoofdrol krijgt dan is het deze:

Laat het getal op de weegschaal je niet frustreren maar inspireren. 

Xjo veel succes lieve lijners en lezers.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.