Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 114: Vooruit of achteruit kijken.

Langzaam maar zeker ga ik een nieuwe fase in dit project in.

En dat is nu!

Als ik iemand wil worden die nooit meer op dieet is dan moet ik me ook zo gedragen in het nu. Ik kan nu een spirituele verhandeling neerzetten over dat je als je iets wilt zijn je moet doen alsof je het al bent. (Wayne Dyer, de kracht van fantasie). Maar het boek is 200 bladzijden dus dat gaat zelfs de Woordnudist niet lukken om te reduceren tot 1 zin.
Dus vanaf nu BEN  ik iemand die nooit meer op dieet is. Wat tegennatuurlijk lijkt tegen de missie om dit jaar elke maand een kilo af te vallen. 

Dus hoe zou iemand met de gewenste mindset  terugkijken op haar eetgedrag op koningsdag terugkijken? 

Volgens mij is dat antwoord. Zo iemand kijkt niet terug. 

En dat doe ik dus ook niet.

Als ik al terugkijk dan is het op een mooie patioparty. 

Zo, dat voelt gewoon raar. 

Normaal maak ik in mijn hoofd lijstjes. Lijstjes met wat heb gegeten, lijstjes met wat ik niet heb gegeten. Tel daarbij de hoofdpijn van de ochtend en de hoeveelheid lege flessen op en geef mezelf daarna een veroordeel.

Jo goed, of jo fout. 

En nu dus niet. 

Xjo niet slechte Jo, niet goede Jo, maar gewoon Jo. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.