Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 12: De uitzonderingen op de lijnregel

Gisteren was ik jarig, en normaliter is dat volgens mij een dag dat iedereen die aan de lijn is het dan even niet is. Want een verjaardag die vier je met taart.  En taart en lijnen staan niet in 1 zin. Nu zullen sommige van jullie denken “mijn cake met ahornsiroop en havermout” is echt helemaal niet slecht en kan je best eten, maar dat is hoe zal ik het zeggen “not my kind of cake”. Ik hou namelijk van appeltaart met slagroom, van dat heerlijke gebak met schuim waar ik nu de naam even niet meer van weet, of marsepeingebak van onze banketbakker.

Ondanks bovenstaande heb ik de keuze genomen om niet te hoeven kiezen. Gewoon geen taart! En dat geeft rust in mijn hoofd, daar hoef ik dus niet meer over na te denken. Ojee, hoe moet het dan met mijn verjaardagsgevoel…. maar sinds facebook word ik overstroomt met felicitaties, vaak met de afbeelding van een taartje. Ik voel me me dus dankzij deze digitale heerlijkheid écht wel jarig.

De rest van mijn feestmenu bestaat uit een wijntje om te proosten en een pannenkoekendiner met vriend en bonuskind. En dat is misschien wel het meest belangrijke voor het juiste feestgevoel… een beetje aandacht van een ander voor jezelf en daarvan krijg ik een overvloed.

Maak er ongeacht de dag, altijd een feest van.

Xjo

P.s Het pannekoekendiner was onbeperkt, dus toch 2 pannenkoeken gegeten, en daar baal ik van want ik zat de hele avond vol. Leermoment voor de rest van mijn leven. 1 pannenkoek is genoeg.(inzicht 2, ga nooit naar een all you can eat restaurant…je hoeft niks te bewijzen), want dat je veel kunt eten dat weet je al lang.
 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.