Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 106: Keep the Soul Alive

Ik ben een sucker voor feel good kreten, “Yes You Can” en meer van dat soort cliché’s. Op zich niks mis mee , want opstaan met de mantra “ik heb geen zin, moet ik er nu al uit en dan nog een hele dag” daar is nog nooit iemand blijer van geworden. En op dit moment gaat de kreet van de zanger Boris of Sofuja ( ik weet het ook niet waarom ik dit weet ) van idols of soortgelijke talentenjacht  door mijn hoofd.

” Keep The Soul Alive ”

Een o, zo belangrijke zin, want hoeveel projecten sterven er geen stille dood doordat de ziel eruit is, de lol op is, het nieuwtje eraf.

Meestal na 106 dagen heb ik ooit ergens gelezen…

Dat is niet echt zo, maar het zou heel goed kunnen. En wat je dan nodig hebt is een enorme intrensieke motivatie om het niet te laten gebeuren. Of het nou met afvallen is, of elk ander voornemen wat jij wilt doen om je leven naar een hoger cijfer te brengen. Want 1 ding moet je iedere dag, echt iedere uur door je hoofd laten gaan. Je doet dit voor jezelf, voor jouw persoonlijke geluk. Voor jouw mooiste leven.

Dus laat ik het niet merken dat je opgeeft op jezelf. Iedere dag ben jij de belangrijkste persoon en dat doe je door voor jezelf te vechten. Niet tot blauwe plekken, niet tot het zeer doet.

Wij doen het op de Sofuja way.

Bedenk een swingend muziekje, een lekkere beat. We doen een stapje naar voren en een stapje terug. En opnieuw en opnieuw. En als we een keertje geen zin hebben, dan schuifelen we…

Maar 1 ding is helder….

I Will Keep The Soul Alive! Dans je met me mee?

xJo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.