Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 100: Tijd voor taart!

Honderd dagen achter elkaar een blog geschreven! Dat is tijd voor een taartje toch?

Nee dus, in mijn nieuwe leven vier ik niet meer zoveel met een taartje. Wel ben ik blij en trots dat er in ieder geval dingen zijn die me geen moeite kosten om consequent te blijven doen. Schrijven is voor mij een bron van inzicht en plezier. En enorm ondersteunend als je wezelijk iets wilt veranderen. Ik kan toch moeilijk 365 dagen opschrijven…. nee, weer niet gelukt vandaag.

 Zo wordt gezond en niet te veel eten ook iets wat me steeds minder moeite kost om consequent te doen. ( maar nog niet géén moeite) anders zou ik nu mijn pen erbij neergooien en het project afgerond verklaren.

Ik vier het ook niet met een taartje omdat de weegschaal mij deze ochtend vertelde dat er nog niks te vieren was. 79,1 was het motiverende getal. Jammer genoeg dus niet afgevallen. Morgenochtend nieuwe kansen.

Vandaag heb ik restjesdag, dus dat betekend de koelkast even leegmaken. Dat is in het geval van mijn koelkast geheel ongevaarlijk… zit van boven tot onder vol met huttekase, kwart, yogurt, eieren. Het is maar goed dat mijn koelkast geen melkproducten allergie heeft. 

Het gevaar van een restjesdag is dat je niet meet en maar een beetje eet wat er dan ook is. Vaak is het ook niet echt lekker en ga je dan op zoektocht …..

Misschien toch maar iets halen in de supermarkt om er wel iets lekkers van te kunnen maken. Dat levert dan ook weer de nodige stappen op en morgen natuurlijk een 78…

Duim jij voor mij? Dan duim ik voor jou.

En daarnaast natuurlijk wel ons best blijven doen.

Xjo

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.