Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 10: Bonbons voor het ontbijt

Gister heb ik weer een hoop geleerd. Een simpele vraag: “wat vind jij goede eetgewoontes”? bracht een hoop teweeg. En wat vind ik dat mooi, want ik ben een beelddenker en zie mezelf dan een soort van aan je tafel zitten. Zo heb ik denkbeeldig bij diverse mensen een bordje meegepikt. Van een lekker bordje vegetarisch tot een bordje mag ik misschien nog een keer meer opscheppen. Tot het bordje ik ben allang klaar, eet eens even door.  En zo leerde ik dus ook mezelf weer een stukje beter kennen.

Ik hou schijnbaar stiekem van mensen die opbiechten bonbons voor het ontbijt te eten, van mensen die niet van groene shakes houden, maar wel van milkshakes. Eigenlijk hou ik dus van mensen die niet altijd sterk zijn en niet altijd succesvol. Maar ik heb een diep respect voor mensen die dus wel gediciplineerd zijn, nooit uit zakjes eten en zout vet en suiker vieze woorden vinden. Zo wil ik zijn, of in ieder geval iets meer zijn.

En gelukkig heb ik nog een aantal dagen om daarover na te denken wat bij mij past, want als 1 ding duidelijk is dan is ” goed en gezond ” voor niet iedereen hetzelfde. Succesvol zijn is volgens mij voor heel veel mensen wel hetzelfde, en dat is in ieder geval een afspraak met jezelf nakomen. Voor vandaag geef ik mezelf een 9!

Geniet.

Xjo

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.