Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

209: Cumulatieve ellende

Ik hou van lekker eten, en van lekker eten maken voor mijn familie. Nu is het alleen nog zo dat veel van mijn succesrecepten nog stammen uit mijn vorige leven. (Waarin ik vooral aan de lijn was tussen de maaltijden door.) 

Één van die recepten is banketbakkersroom met Monchou. Het is de goddelijke combinatie van suiker, melk en eieren en een vanillestokje. 

Met banketbakkersroom kan je een  geniaal lekker toetje maken. Namelijk triffle, een toetje met laagjes, room, slagroom, rood fruit en cake. 

Nu komt de cumulatieve ellende, omdat je in banketbakkersroom alleen eigeel gebruikt had ik nog 8 eiwitten over….van eiwit kan je merinques maken door de toevoeging van suiker en een oven. 

Van merinques kan je het volgende geniale lekkere toetje maken. Namelijk Eton Mess… 

Moraal van dit verhaal, maak geen geniaal lekkere toetjes als je bezig bent met de opbouw van je blije lijf…. want als je er eenmaal aan begint. 

En na een bakje Eton Mess, moet je je smaakpapillen weer volledig resetten als je aan de pure yoghurt gaat. 

Zuuuuuuur!

Maar voor de volhouder en de herpakker is de beloning supersweet!

Wij gaan voor een Blij lijf, een fit lijf, en persoonlijk lijfschap voor altijd! 

Xjo Niet vergeten! Jij kan het, net als ik dat kan. Elke dag weer te kiezen! Voor jezelf en niet tegen jezelf! 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 2 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.