The No Diet Project 2018

2018 ik heb zin in je!

Als eerste een happy new year! Ik wens jullie allemaal veel liefde en gezondheid. En als je dit jaar een lijfdoel*( afvallen, meer zelfacceptatie of fitheid wilt ervaren dan hoop ik met heel mijn hart dat je dit doel gaat halen en behouden).

Ik heb besloten om één keer in de week mijn blog van 2017 ” the diet project ” te vervolgen.

Iedereen die mij volgt weet namelijk dat er geen eindpunt is in het krijgen en het behouden van een blij lijf. Daarnaast vind ik het veel te leuk om mijn groei en inzichten te blijven documenteren. (En stiekem schrijf ik natuurlijk ook om mezelf bij de les te houden).

Wat is er anders?

Waar 2017 in het teken van het onderzoek stond, staat 2018 in het plukken van de vruchten en te genieten van een No-diet mindset.

Ik ben het jaar natuurlijk geëindigd met 3 kilo boven het gewicht wat ik wilde bereiken, maar zoveel belangrijker is de ontwikkeling in mindset die ik heb gemaakt.

En weet je wat zo grappig is, die drie kilo hetgeen waar mensen het over hebben, ook al zeg ik dat ik tevreden ben. Er zijn dames die mij van boven naar beneden aankijken en zeggen ” tevreden “…. wil je écht niet nog ?

En dan kan ik oprecht zeggen als ik spontaan afval dan is dat ok, maar ik ga niet meer in een hongerstand om een maatschappelijk geaccepteerd getal na te streven.

Doen jullie dit jaar ook weer met mij mee. Ontdekken, leren, voelen, proberen, proeven, samen op het linkerpad. Het pad wat je maar één keer in je leven hoeft te kiezen. Het pad van geen dieet.

Xjo

Een mooie manier om het linkerpad te ontdekken is om je op te geven voor de MINDSET MOTIVATIE BOOST. Een besloten groep op facebook die start op 1 februari.

Dit is een actieve groep waarin ik je 28 dagen ga uitdagen om écht te veranderen wat je denkt. Over jezelf, over wat je wel en niet kunt, zodat je na 28 dagen krachtiger en gedrevener bent om te doen wat je wilt.

Ps. Techniek en ik, we worden langzaam vrienden. Mocht het niet lukken om je aan te melden stuur me even een bericht dan voeg ik je toe.

Wil je ook nog een gratis pakje dieet motivatie kaartjes ontvangen, zodat je ook na de boost kan blijven mindresetten vul dan even de enquête in. (Het bovenste bericht op de facebook pagina)

Dan help je mij gelijk in nog meer inzicht te krijgen wat er nodig is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.