Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

187: Irritant …

Ken je dat gevoel, als je een bekende tegenkomt op weg naar de sportschool, die vervolgens al stralend vertelt dat ze zóóó geniet van haar dagelijkse uurtje workout… En dat jij bij jezelf denkt, je liegt dat je barst.

Sporten is niet leuk!

En dat ze vervolgens écht nog stralender vertelt hoeveel energie ze heeft nu ze suiker, koolhydraten, eiwit en vetvrij eet. Écht!

Dat gevoel dus, dat je bij jezelf denkt ” hou je…. ” ,want dat punt waar zij het over heeft dat heb jij nog nooit gehad. Kortom je kunt je er niet in verplaatsen. Voor jou voelt je dieet en beweegregime als één lange zware lijdensweg.

Nu komt mijn moment om je zwaar te irriteren, want ik voelde me vandaag een beetje zoals de dame hierboven. Vol van hetgeen waar ik mee bezig ben. En zo erg dat ik het van de daken af wil schreeuwen.

Ik voel dat ik verander!

Vandaag kon ik stoppen na twee wijn, nam ik geen taart ( en die was zo te horen écht heerlijk). En mijn focus was niet zoals voorheen 100% gericht op de overvloedig gedekte tafel.

Dus ik denk dat ik mijn sportoutfit alvast ga strijken, om morgenochtend op zoek te gaan naar een bekende om te irriteren.

Conclusie: 187 dagen na het begin van The Diet Project kan ik zeggen: vandaag zag ik licht aan het einde van de tunnel. En nu maar hopen dat niemand per ongeluk op het lichtknopje drukt!  Maar vooral als ik dat gevoel kan bereiken dan kan jij het ook, alleen niet tussen neus en lippen door. En wat zijn nou 187 dagen op een mensenleven!

Xjo vier elke verandering!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.