Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

120: Eng is leuk.

Waar ik meer achterkom is dat enge dingen eigenlijk hele leuke dingen zijn. Alles wat ik gedaan heb in mijn leven wat eng was, was achteraf meer dan de moeite waard. Of het nou bungee jumpen was, uit een vliegtuig springen, je eerste eigen ontwikkelde product laten produceren of een belangrijk onderwerp bespreken in koffietijd. 

Daarna sta je te trillen, stijf van de adrealine of barst je van de spanning in tranen uit, maar wel met een gevoel van gaaaaaaf in je hele lichaam. 

Maar voor mij zijn dit wel de momenten die ik wil sparen. 

Spaar geen spullen, maar spaar mooie momenten. Die quote heb je vast wel eens gelezen. Dat dus! 

Dus borrelt er iets in mij, en het zouden heel goed mijn tranen achter mijn ogen kunnen zijn, want zoals jullie gister hebben gelezen zit ik even op mijn knikker een beetje glazig om me heen te kijken. Naar boven kijken geeft me vrees, maar gelukkig naar beneden kijken geeft me nog meer angst. 

Daarom richt ik mijn ogen op de eerste bocht. En bedenk iets wat supergaaf is en doodeng om te doen. Zelfs om uit te spreken.

 Ik wil geen 10 mensen inspireren, geen 100 mensen ik wil gewoon ontelbaar veel mensen inspireren. Met mijn pad, met mijn inzichten, en met mijn dieet motivatie kaarten. 

Omdat het eng is, maar als ik het voor elkaar kan krijgen ook allemachtig prachtig. Dus hierbij universum mijn wens: In mijn online motivatietraject wil ik 1000 mensen ( of meer) bij elkaar brengen waarin we elkaar tot ongelofelijke hoogtes motiveren.

En het uitspreken van je wens dat is stap 1. Want if you can dream it, you can do it. 

Xjo 

Ps. Zou het universum ook iemand kunnen sturen die helpt met duwen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.