Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

112: Nog 3 weken…

Over 3 weken ga ik naar Ibiza, ja, echt. En ik heb er een zin in. Met 9 vriendinnen varierend tussen de 60 kilo en de 100. Nu wil iedereen er natuurlijk op zijn best uitzien in bikini. Daarom wordt er druk gelijnt om die laatste 3 kilo of de eerste 5 er nog af te krijgen. Het verschil tussen een heerlijk en een goddelijk lichaam.

Om indruk te maken op? Ja, op wie eigenlijk? Op die andere vriendinnen die je al je hele leven kent. Op de sexy zwembadman van het appartement van de buren?

Ik doe natuurlijk mee deze weken… (en alle weken die hierna komen) want ik wil natuurlijk ook indruk maken aan ons privé zwembad in Ibiza. “Ja hoor Jo, je ziet het wel”. 

En door naar de orde van de dag: “Wil je een wit of een rood wijntje” 

En ik weet dat ik klink als één en al oordeel, en ik weet ook dat dit niet ok is. Sorry! Iedereen mag en moet zijn dieet leven leiden zoals hij dat graag zelf wil.

Maar stel jezelf de vraag die je tegenwoordige wel eens op TV hoort:

Voor wie doe jij het eigenlijk? En wanneer is het goed genoeg? Wanneer ben jij goed genoeg?

En om gelijk mijn eigen antwoord te geven. Ik doe dit project écht voor mezelf. (in de hoop jou te inspireren, dus toch niet alleen voor mezelf). Ik weet dat ik geen sixpack meer krijg, mijn cellulitus niet meer weg kan lijnen (ok, ik heb gewoon niet genoeg fajah power). 

Ik weet dat ik mijn rimpels kan proberen tegen te houden met een dure pot crème de la Mer, waarmee ik in het gunstige geval 5 jaar tijdswinst boek.  Dus dat ik er over 5 jaar uitzie zoals ik er nu uitzie. Kortom de rimpeltjes die ik nu heb zijn ok als ik deze heb als ik 52 ben, maar zijn nu niet ok. 

Tip, mocht je daar last van hebben. Lieg gewoon 5 jaar bij je geboorteleeftijd, dan zie je er altijd goed uit…

Trouwens voor de prijs van twee potten crème de la Mer kan je een goedkope lastminute boeken aan de la Mer…kwestie van kiezen.

En omdat inzichten vaak schrijvend indalen….Ook hierin is geen goed of kwaad. Doe je het voor zelf. Good for you. Doe je het voor de buurman… wat maakt het uit, ook niks mis mee.

Maar eigenlijk ben ik er zo fel in omdat ik gewoon wil zeggen tegen al mijn vriendinnetjes. Ik vind jullie leuk precies zoals julie zijn! 

Maar als jij denkt iets blijer en gelukkiger te kunnen worden door drie kilo dan ben ik er voor je om aan te moedigen. Yes you can!

Kom op, kom op, nog 3 weken!!!! 

Ik ga voor extreem goddelijk.

Xjo love you

En jeetje wat heb ik trek in een glas water in Ibiza. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.