Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

105: Geen zin dag.

Behalve dat ik niet van feestdagen hou, ik ben er ook niet goed in. 

Daar waar andere mensen het schijnbaar ongecompliceerd gezellig hebben, lijkt het alsof ik juist overal extra mijn best voor moet doen. Zal vast te maken hebben met het feit dat niet ongecompliceerd ben. 

Een feestdag moet! leuker zijn dan een gewone dag. En iets leuker maken,….. ja, hoe maak je iets leuker? 

Daarnaast wil ik graag iedereen blij maken en heb ik vaak geen idee wat mij nog blij maakt. En dat vind ik dan weer een enorme slachtoffer houding waar ik me helemaal niet in wil bevinden.

Ik zou dit gevoel weg kunnen eten maar ik heb geen comfort food in de kast  of  een bak tom en jerry’s in de vriezer. Dus ik voel er maar even doorheen. Leg een circel van stopkaartjes om me heen om te voorkomen dat ik toch mijn verlichting in de koelkast ga zoeken. ( er staat vast wel iets in…)

Missie met redelijk succes uitgevoerd, maar meer door het ontbreken van… en de aanwezigheid van een mango en een appel.

Ook heb ik ondertussen een “noodplan” geschreven en ik moet zeggen dat heeft me geholpen. Een soort eerste hulp bij onrust. En dat heeft me in ieder geval twee opgeruimde garderobe kasten opgeleverd. 

En nu is het lekker dinsdag. Een gewone dag… daar ben ik echt heel goed in. 

Xjo Ik wens iedereen een prettige gewone dag. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.